OM

Tentakel Förlag är helt nystartat, och börjar med att ge ut den digitala CD:n  Silhouetted against the sun och alldeles snart släpps också det ljudkonstbaserade läromedlet Ljud som språk.


Ljudkonst är en konstform som breder ut sig över världen och börjar sakta men säkert ta sig in i kulturens finrum. I Sverige däremot har ljudkonst fortfarande inte riktigt den status som den förtjänar, och Tentakel förlag kommer att arbeta för att den ska få det.

Förutom genom utgivning av CD/DVD digitalt ska det göras genom utveckling av läromedel där eleverna utifrån ljudkonstverk dyker ner i sina egna tankar och frågeställningar, utvecklar dessa och uttrycker dom i olika uppgifter. Projektet heter LJUD SOM SPRÅK och kommer publiseras inom kort här på förlagets hemsida.


Men först är vi glada att presentera Tentakels första digitala CD:

SILHOUETTED AGAINST THE SUN av Ylva Bentancor. Läs mer om CD:n här och för 9 euro kan du ladda hem den och lyssna i lugn och ro.


HAr du funderingar eller idéer att dela med dig av, hör gärna av dig!Med fokus på kraftfull ljudkonst som vill belysa och förstå oss som människor och de konsekvenser vi orsakar.

Copyright © tentakel Förlag