Om

.T.R.A.N.S.K.R.I.B.E.R.I.N.G.

Ylva Bentancor, grundare och kontaktperson Tentakel Text

 

ylva@tentakel.org

Tentakel Transkribering startades som en del av firman Tentakel musik, text och föreläsning. Under mer än femton år har jag arbetat med text i olika former, skrivit artiklar, verkkommentarer för olika konserthus och transkriberat intervjuer; allt ifrån fokusgrupper, enskilda intervjuer, gruppsamtal, konferenser, föreläsningar, rättegångsförhör etc.

Parallellt med den verksamheten har jag arbetat som tonsättare, föreläst och undervisat i musik, transkriberat musik och varit projektledare för olika kulturprojekt.

Tentakel startades för drygt 10 år sedan, och den del som handlar om just text och transkribering är helt nystartad, i december 2015. Tidigare har jag arbetat för andra skrivbyråer varvat med en del egna kunder inom transrkibering.

Mina medarbetare har jag valt för deras känsla för text, deras erfarenhet av sådant här arbete, för deras respektive erfarenheter av arbete inom hälsa, sjukvård och humaniora som kan ha stor betydelse i transkriberingsarbete gentemot universitet och sjukhus och för att jag tror att vi har möjlighet att erbjuda kunder både ett professionellt och vänligt bemötande.

Kunder än så länge:

Högskolan Dalarna

FRANK Advokatbyrå

Linköpings Universitet

Stockholms Konstnärliga Högskola

Göteborgs Universitet

 

och fler kommer...

TENTAKEL TRANSKRIBERING

MARIA SKOLGATA 46, 118 53 STOCKHOLM

ORG.NR: 19670725-1044

Copyright © tentakel musik text och föreläsning